Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.
Сучасний тренд на металеві двері не залишає байдужим абсолютно ніког..

Види замків для металевих вхідних дверей

Сучасний тренд на металеві двері не залишає байдужим абсолютно нікого. Безпека в наш час цінується дуже дорого. Тому не дивно, що при виборі дверного полотна, обшивки, коробки, механізмів люди звертають увагу на кращі пропозиції. Замки для металевих дверей за своєю якістю повинні бути на дуже високому рівню. Щоб відповідати сучасним критеріям в забезпеченні безпеки, недостатньо купити хороші двері і простий замок. Не буває добре і дешево в одній комбінації. Розглянемо з вами замкові механізми для металевих дверей, дізнаємося які моделі на сьогоднішній день користуються популярністю і яких бояться зломщики. Проведемо якісь паралелі зі звичайними дверима і головне, визначимося - який замок варто вибрати.

Скільки потрібно часу щоб зробити дійсно якісний замковий механізм, як ви думаєте? На це питання з легкістю зможуть відповісти тільки відомі виробники. Які присутні на ринку не один рік. І як же славно, що такі гіганти імперії італійських виробників тепер представлені в Україні! Отже, імена брендів CISAMotturaGarda і Cipierre давно знаходяться на європейській платформі, а тепер і у нас. Саме з цих брендів варто вибирати якісний замок для металевих дверей, так як краще від кращих буває тільки найвищого рівня виготовлення.


Як вибрати і купити замок для металевих дверей?

Перед початком розгляду конкретних моделей визначимося який замковий механізм нас цікавить. Замки для металевих дверей діляться на два типи:

Безумовно кожен з типів замків має свої переваги. Головні параметри, що їх об'єднують, це:

  • надійність.
  • універсальність.
  • якість збірки.
  • унікальність механізмів.

Механічні замки - найпоширеніший вид механізмів, призначення яких замикати вхідні, міжкімнатні та інші види дверей. Використовуються як на дерев'яних, так і на металевих дверях. При виборі на користь механічного замка для металевих дверей, варто врахувати такі параметри як:

  • розмір механізму.
  • форма.
  • стійкість до злому
  • стійкість до погодних явищ.
  • вартість.
  • можливість самостійного монтажу.

Використовується даний тип замка в житлових будинках або в квартирах, офісах, банках, магазинах і багатьох інших об'єктах. Існують механічні замки, які можна використовувати в ролі основного або додаткового замка. Таким механічним замком врізного типу, який часто встановлюють в металеві вхідні двері є модель CISA 57675 ALPS. Цей механічний замок відзначається крім високої якості збірки і надійності ще й можливістю перекодування. В основі роботи механізму лежить шість сувальд і п'ять ригелів. Абревіатура ALPS (All Level Protection System) позначає наявність в механізмі сучасної системи протидії злому, яка зарекомендувала себе з дуже хорошого боку.

CISA 57675 ALPS

Механічний замок Mottura 40751 зарекомендував себе як відмінний помічник, який встановлюють в якості додаткового верхнього замку. Як і його попередник, модель 40571 ідеально підходить для інсталяції в металеві двері. Тип установки замку - врізний. З особливостей моделі варто відзначити оцинкований корпус і наявність сувальдного механізму сектретності. У корпусі замку встановлений широкий прямокутний ригель з однією точкою замикання. Конструктивно ключовий отвір розташований в 42 мм (є різні моделі з різним відступом) від лицевої планки. У комплектації замку, італійський виробник додає п'ять ключів. А гарантія на механізм становить 36 місяців.

Mottura 40751

Головною перевагою моделі Mottura 84535 можна вважати редукторного систему власної розробки.

Mottura 84535

Модель 84535, як і Mottura 40751 призначена для установки як додатковий замок в металевих дверей. Ця модель вважається більш складною для злому, від чого і ціна буде вище. В основі роботи моделі лежать чотири ригеля циліндричної форми, які завдяки редукторною системі ходять м'яко і довго. Тип монтажу також виразний. Модель поставляється для правого, а також лівого розташування на дверному полотні. Варто відзначити, що модель Mottura 84535 по посадковому місцю може бути взаїмозамінною з замком CISA 56535 Revolution Pro.

CISA 56535 Revolution Pro

А ось механічний замок CISA 56525 Revolution Pro можна використовувати в металевих дверях в якості як основного, так і додаткового замка. Крім вхідних дверей, замок можна встановити на гаражні ворота. Відмінною особливістю моделі 56525 вважається плавність ходу ригелів, який забезпечується в замку завдяки шестерні редуктора. Лінійка замків Pro оснащена п'ятьма ригелями, а ось система для блокування руху ригелів зустрічається досить рідко, але саме в цій моделі вона присутня. Система блокування ригелів спрацьовує при вибиванні циліндра.

CISA 56525 Revolution Pro

Замок Mottura 84995 належить категорії двоциліндрових, двох системних пристроїв замикання дверей. Місце використання - металеві двері. кількість ригелів замка - дорівнює п'яти, кожен з яких має циліндричну форму, а також є реверсивна засувка і редуктор. Модель 84995 по праву вважається одним з кращих в своєму класі, завдяки поліпшеним показниками взломостойкості. З особливостей, які відрізняють цю модель від схожих аналогів, це - низький рівень шуму при роботі, подовжений термін роботи циліндра, дуже плавний хід ригелів.

Mottura 84995


Електромеханічний замок для дверей з металу

Електромеханічні замки - вважаються більш новими і перспективними у порівнянні з механічними замками. Крім надійності, стійкості до злому, своїй універсальності замкові механізми вважаються складними конструктивно. Установка даного типу замків вимагає професійного монтажу. Від своїх більш старших побратимів, електромеханічні замки дозволяють застосовувати як традиційні методи відкривання замка, так і комбінаційні в одному пристрої.

В електромеханічному замку також присутній такий елемент як ригель для відкривання і замикання дверей. На відміну від механічного замка, ригель приводиться в рух не тільки механічним рухом (при повороті ключа) але і автоматично (завдяки впливу на електропривід).

Електромеханічні замки по сфері застосування схожі з механічними класичними замками, вони підходять для установки для різних дверних полотен, в тому числі металевих і дерев'яних. За типом приводу даний тип замків може бути моторним або соленоїдним. Відкрити такий замок можна класичним способом - ключем, або за допомогою карти, пульта, брілка, магнітного ключа і т.п.

Замок CISA 11630 (1; 2) - електромеханічний замок додаткового типу. Призначений для використання на важкого виду дверях. Ідеально підходить для установки на металеві, броньовані, дерев'яні двері. Особливістю моделі замку є можливість використання контролю доступу в приміщенні за допомогою автоматизації використання двері. У пристрої встановлений циліндровий механізм секретності, а для його установки використовується накладної спосіб.

CISA 11630 (3, 4)

Модель CISA 11630 (3, 4) - це додатковий замок накладного типу і циліндровим механізмом секретності. Режим роботи - імпульсний, за своєю функціональністю однаково добре підійде для роботи на металевих або дерев'яних дверях. З особливостей моделі варто відзначити дистанційну керованість механізмом, що дозволяє використовувати дану модель в комплексі з відео або аудіо домофонами. Варто відзначити і можливість блокування кнопки відкриття замку з використанням ключа.

CISA 11630 (3, 4)

Електромеханічний замок CISA 1А731 з сімейства накладного типу, в якому присутні замикаючі механізми з вбудованими циліндрами, які мають обмеження по установці на дерев'яне полотно або двері, зроблені з металу до 55 мм. Встановити замок можна на двері з відкриванням як назовні, так і всередину приміщення. Замок має якісний безшумний механізм роботи при цьому має високу опірність по доданому до зачинених дверей зусиллі до 2000 кг. Особливістю замку є запатентована система, яка має підвищену опірність при впливі на замок ударами або вібрацією

CISA 1A731

Якщо ви вирішили встановити металеві двері, тоді перераховані варіанти механічних і електромеханічних замків будуть вам корисними. Металеві двері, звичайно, буде більш надійним захисником вашого приміщення. Але, як і ви, ваші двері потребують якісного замковому механізмі (а краще двох, не забувайте про додаткові замки). Вибирайте тільки якісні товари від відомих брендів!

Супутні товари

Схожі статті

27.06.2020
Продовжуючи тему про переваги замків італійської компанії Mottur..
Замки Mottura. Ресурс роботи і можливість перекодування.
15.07.2020
Неважливо, якого саме типу, двері, будь-то вхідні, міжкімнатні, балк..
Заміна циліндру на більш високий рівень захисту
25.08.2020
Портфоліо італійського виробника дверної і сейфової продукції, а так..
Замки серії CISA MyEVO (частина 1)
04.04.2021
Якщо задати питання професіоналу - якого виробника з хорошою репутац..
CISA - чому краще в порівнянні з конкурентами
06.04.2021
Як убезпечити своє житло, не привертаючи зайвої уваги? Завдання скла..
Замок-невидимка - невидимий захисник майна
07.04.2021
Що рухає людиною при бажанні убезпечити своє житло або робоче місце?..
Як захистити свій офіс чи квартиру від злому
13.04.2021
Механічні замки - це класичний вид замків, який завоював мільйони пр..
Порівняння механічних замків Cipierre, Revolution, Mottura
11.05.2021
Механічні замки не втрачають своєї популярності навіть на тлі виріс ..
Ступені захисту механічних замків. Докладний опис
14.05.2021
Класичне виконання, тривала експлуатація та надійність кожного елеме..
Українські виробники механічних замків
18.06.2021
Механічний замок - один з найпоширеніших елементів безпеки який ми м..
Який термін служби у механічних замків? Чи є гарантія на термін служби
21.06.2021
Електромеханічні замки, як представники нового покоління механізмів ..
Який термін служби у електромеханічних замків? Чи є гарантія на термін служби
22.06.2021
Ми в гонитві за комфортом і безпекою, часто робимо дитячі помилки. Я..
Який термін служби у броненакладок? Чи є гарантія на термін служби
24.06.2021
Класичні механічні замки на сьогоднішній день залишаються найпоширен..
Механічні замки і їх цінові категорії
20.07.2021
Сучасні технології, прогрес в галузях науки та інноваційні підходи, ..
Чи потрібен спеціальний догляд за електромеханічними замками? У скільки обходиться їх обслуговування?
21.07.2021
Дверні ручки - один з найяскравіших елементів вхідних / міжкімнатних..
Цінова категорія дверних ручок
28.07.2021
Дверні ручки вже давно стали невід'ємним атрибутом будь-якого дверно..
Вибираємо дверні ручки для міжкімнатних дверей
28.07.2021
Що привертає увагу людини, який перший раз прийшов в квартиру? Звича..
Дверні ручки як прикраса невеликої квартири
31.07.2021
Чим відрізняється продукція топ-брендів від аналогів зроблених хорош..
Які бувають ключі для перекодування замка?
02.08.2021
За останні десятки років світ побачив безліч цікавих рішень в плані ..
Як вибрати ключі для перекодування замка?
01.09.2021
Замки, встановлені в дверне полотно, давно перестали бути просто зам..
Ключі для перекодування замків як працюють
07.09.2021
Сучасний світ диктує свої правила у всіх аспектах життя і, якщо Ви х..
Основні мінуси електромеханічних замків
09.09.2021
Організація максимального захисту приміщення - одна з найважливіших ..
Максимальний захист. Що потрібно купити в першу чергу
10.09.2021
Що потрібно знати і з чого почати знайомство з замикаючими елементам..
Купуємо замки механічні та електромеханічні правильно
10.09.2021
Головною деталлю, яка відповідає за складність запірного елемента, є..
Чим відрізняються сувальдні замки від циліндрових
15.01.2022
Завдяки сучасним лініям виробництва компанії, що спеціалізується на ..
Зламався дверний замок? Не поспішай викидати.

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре