Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.
Що рухає людиною при бажанні убезпечити своє житло або робоче місце?..

Як захистити свій офіс чи квартиру від злому

Що рухає людиною при бажанні убезпечити своє житло або робоче місце? У кожного напевно відразу буде десятки пояснень і фраз. І кожен аргумент матиме право на життя. Так як безпека сьогодні - запорука успіху на майбутнє. Перші думки про забезпечення безпеки відвідали людини ще в незапам'ятні часи. Коли на перший план виходили такі поняття як збереження життя, видобутку і вогню. Часи змінилися, а з ними змінилися і підходи людства до питання забезпечення безпеки. Сьогодні вже немає такого поняття як абсолютна безпека, але існують поняття практичності і якості. Розглянемо різні варіанти для забезпечення безпеки і почнемо звичайно ж з механізмів, які захистять наш будинок.



Якісний замок для квартири купити реально!

На малий мить уявіть свій будинок або квартиру, все найдорожче і найцінніше в ньому - людей, тварин, речі і те, що для вас має значення. Найдорожче в житті потрібно захищати, а то, що нажито тяжкою працею - безцінне. У захисті наших квартир нам допоможуть замкові механізми і аксесуари, такі як:

Механічні замки для квартири варто вибирати строго від світових лідерів в галузі розробки захисних механізмів. Безперечно, до таких гігантів належать італійські бренди - CISAMotturaGardaCipierre. В цілому кожен виробник з подальшою представленою моделлю приносить деякі інновації в світ забезпечення безпеки нашого житла. Наприклад, розглянемо такий механічний замок, як Mottura 54787. Замок відноситься до комбінованого типу (реалізовано різні типи замикання). В основі роботи механізму лежить складне завдання, але виходячи від численних позитивних відгуків цілком здійсненне! Захистити вашу вхідні двері, максимально ускладнивши проникнення в ваше житло недоброзичливців. Даний замок відмінно підійде для установки практично в будь-який дверне полотно. Забезпечити вашу квартиру від злому дверного механізму або розтину цілком під силу моделі 54787Особливістю замку є незалежні механізми замикання і стійкість до висвердлюванню (матеріал кульки створений з високоміцного матеріалу, стійкого до різних видів впливу на нього в тому числі і свердла). Замок конструктивно складається з трьох точок для замикання і ригелів в кількості п'яти штук. Установка проводиться шляхом врізання замку в дверне полотно, що безперечно дуже практично і має багато позитивних моментів в порівнянні з замками навісного типу.

Mottura 54787

Доповнити безпеку замку Mottura 54787 (як або будь-якого схожого за характеристиками з ним) допоможе броненакладка від Azzi Fausto Antidrill SB. Розміри броненакладки дуже компактні, але при цьому матеріал виготовлення (нітроцементірованная сталь), форма відливу і продуманість конструкції корпусу роблять цю модель дуже стійкою до спроб висвердлювання циліндра замка.

Azzi Fausto Antidrill SB

Залежно від обраного замкового механізму, варто придивитися до вибору бронепластини. Основним завданням якої є захист місця установки замку на дверному полотні. Бронепластина CISA Protect має якісні характеристики безпеки, такі як - зносостійкість, міцність і захист від висвердлювання. Завдяки високоякісному виконанню бронепластина захистить ваш замок від спроби вандального проникнення в будинок або квартиру, допоможе уберегти замок від випилювання і ще багато від яких видів впливів. Перед вибором бронепластини, ознайомтеся з сумісністю до замків або зв'яжіться з нами, ми завжди раді вам допомогти.

CISA Protect

Якщо у вас все ще залишилися якісь сумніви на рахунок безпеки вашої квартири, розгляньте установку додаткової опції захисту - девіатор. Модель Cipierre 201A встановлюється як додатковий пристрій для замикання. В основі 201А лежить привід і лицьова планка, а також корпус. Принцип роботи - девіатор підключають до основного механізму за допомогою смужок з металу або трубки, які розміщені в дверному полотні. Працювати девіатор починає в процесі замикання замку. Використовують Девіатори в дверях нового покоління. А особливою популярністю додатковий елемент захисту користується у молодих людей. Які намагаються убезпечити свої сім'ї максимально.

Cipierre 201A

При виборі механізму дверного замка зверніть увагу на якість виконання елементів, наскільки різні деталі підігнані одна до одної. З якого сплаву зроблений замок, а також ознайомтеся з способом установки (замки для зовнішніх вхідних дверей з вулиці і, наприклад в багатоповерхівці мають різну ступінь захисту від атмосферних явищ) механізмів в дверне полотно. Намагайтеся дізнатися про Вас цікавить товар якомога більше інформації і не забуваєте зіставляти її з вашими потребами.

Вибираючи накладку на дверний замок оптимально робити вибір в сторону броненакладки. Так як вона несе в собі дійсно елемент захисту. А ось бутафорна накладка буде обманкою для лиходія, але чи варто так ризикувати?


Який замок для офісу купити?

Ми багато часу проводимо на робочому місці, незалежно від роду нашої діяльності. Офісні працівники, продавці або сторожа в гаражних кооперативах, не має значення професії. Будь-яке приміщення потребує охорони. Крім охоронців на постах, території, апаратури відеоспостереження та сигналізації, потрібно визначиться який замковий механізм встановити на офісне приміщення. На ринку існує багато пропозицій, попит на якісний захисний механізм завжди високий. Розглянемо добротні замки, які завоювали свою популярність завдяки надійності і довговічності. Серед електромеханічних замків своєю надійністю і якісним виконанням добре себе зарекомендували механізми від італійського виробника CISA.

CISA 11630 (1; 2)

Моделі CISA 11630 і CISA 1A731 вдало поєднують в собі надійне виконання внутрішніх елементів, корпуса і легко встановлюються на будь-яку товщину дверей (також можлива установка на хвіртку). Вищезазначені моделі відносяться до категорії замків накладного типу. Відмінною особливістю замків є практично безшумна робота.

CISA 1A731

Звичайно, безпеку офісу залежить від багатьох факторів, таких як:

  • місце розташування (в великому, малому або приватному будинку).
  • наявність окремого входу в приміщення.
  • наявність охорони тощо.

Не варто забувати, що офісні будівлі, розташовані на першому (і навіть на другому) поверсі, мають ризик проникнення в приміщення через вікно вище, ніж у офісів всередині будівлі. Тому настійно рекомендуємо вам звернути увагу на установку посилених петель і спеціальних ручок з замками.

Розглядаючи замки врізного типу, відзначимо їх велику надійність. Наприклад, модель замку CISA 15535 ідеально підійде для установки на офісні двері. Замковому механізму присвоєно найвищий клас безпеки. В основі роботи замку лежить шестерний редуктор «Revolution». Завдяки якому проворачивание ключа в замку відбувається тихо і легко. Встановлюється дана модель в броньованих дверях зовнішнього призначення. Модель 15535 набула популярності у користувачів для установки на об'єкти з підвищеною вимогливість до безпеки.

CISA 15535

Модель CISA 15001 являє собою електромеханічну засувку. З практичного боку її застосовують в броньованих дверях. З особливостей засувки виділимо міцний корпус (алюміній і цинк), а також споживання напруги в 12 В змінного струму.

CISA 15001

І наостанок кілька загальних порад щодо збільшення безпеки:

  • ніколи не залишайте ключ / магнітний пропуск під килимком двері, в поштовій скриньці або на ганку вікна.
  • виходячи з квартири, будинку або офісу - завжди закривайте вікна і не залишайте кватирки відкритими.
  • не варто «кричати» кому попало про те, що вас не буде якийсь час (не важливо відпустку це або відрядження).
  • якщо вас довго не буде вдома, попросіть надійних друзів або родичів доглянути за вашим майном.
  • крім установки вищезазначених якісних замків, поставте систему відеоспостереження або сигналізацію.

Найкращий захист для приміщення - це комплекс заходів, який починається з добротного замкового механізму і закінчується службою охорони. Пам'ятайте, запорукою збереження вашого майна буде ваша уважність, обережність і комбінація заходів щодо безпеки!

Супутні товари

Схожі статті

25.02.2020
Надійність і безпека, яку повинна забезпечувати вхідні двері в кварт..
Замки для вхідних дверей - класифікація
16.06.2020
Mottura - це італійська компанія-виробник замків і дверної фурн..
Mottura MyKey
15.07.2020
Неважливо, якого саме типу, двері, будь-то вхідні, міжкімнатні, балк..
Заміна циліндру на більш високий рівень захисту
04.04.2021
Якщо задати питання професіоналу - якого виробника з хорошою репутац..
CISA - чому краще в порівнянні з конкурентами
06.04.2021
Сучасний тренд на металеві двері не залишає байдужим абсолютно ніког..
Види замків для металевих вхідних дверей
14.05.2021
Класичне виконання, тривала експлуатація та надійність кожного елеме..
Українські виробники механічних замків
22.06.2021
Ми в гонитві за комфортом і безпекою, часто робимо дитячі помилки. Я..
Який термін служби у броненакладок? Чи є гарантія на термін служби
21.07.2021
Дверні ручки - один з найяскравіших елементів вхідних / міжкімнатних..
Цінова категорія дверних ручок
10.09.2021
Що потрібно знати і з чого почати знайомство з замикаючими елементам..
Купуємо замки механічні та електромеханічні правильно

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре