Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.
Механічні замки - це класичний вид замків, який завоював мільйони пр..

Порівняння механічних замків Cipierre, Revolution, Mottura

Механічні замки - це класичний вид замків, який завоював мільйони прихильників по всьому світу завдяки своїй надійності, універсальності і високому рівню захисту. В основному замки розрізняються вагою, формою, габаритами, матеріалами, а головне внутрішньою начинкою. А, що об'єднує величезну родину різновидів такого типу замка? Це основа самого замикаючого механізму - рух ригеля, язичка в замку при використанні ключа.

Діапазон застосування механічних замків дуже широкий, від міжкімнатних дверей, гаражних воріт до будь-якого виду рухливих заграждающих конструкцій.

На сьогоднішній день ринок просто-таки переповнений різними пропозиціями від всіляких брендів. Є як новачки на ринку, так і справжні «акули». Пропоную вам не витрачати дорогоцінний час на екзотичні варіанти, а перейти відразу до перевірених виробників - CipierreCISAMottura. Їх продукція вже багато десятиліть захищає не тільки будинки і квартири, але і служить надійним захисником для офісів, підприємств і тп. Розглянемо кожен з топ-брендів окремо і після кожен зможе зробити для себе кращий вибір.


Чому варто купити замок Cipierre?

Продукція, яку пропонує бренд Cipierre - це симбіоз якісного захисного механізму і відносно не високу вартість. Замки від Cipierre добре зарекомендували себе на ринку, завдяки функції блокування при спробі злому циліндра.

Механічні замки італійського виробника - це класичне втілення надійності, довговічності і практичності. Модель Cipierre 128/60AB/I - замок з врізним типом установки в полотно дверей. Завдяки трьом точкам замикання і застосовуваної противовзломной системі блокування механізму при спробі забивання ригелів або виривання циліндра модель вважається дуже успішною і користується високою популярністю. Відзначимо і безшумну роботу механізмів в міцному корпусі.

Cipierre 128/60/AB/I

Функція блокування замка знайшла своє застосування і в моделі Cipierre 50228/60/I. Особливістю моделі є наявність подвійного циліндра. А застосування в механізмі чотирьох ригелів і реверсивної засувки піднімають рівень захисту замку до нової висоти. І це все вам пропонує італійський бренд за демократичну вартість!

Cipierre 50228/60 / I

Модель Cipierre 50128/VF/I також заслуговує вашої уваги. Замок використовують в якості основного замку, а завдяки продуманості конструкції його можна встановити на двері як з ліво-, так і правостороннім відкриттям. Відзначимо наявність системи трехнаправленого закривання і засувки реверсивного типу. Модель з трьох представлених відрізняється найнижчою вартістю. А гарантійний термін на замки від Cipierre становить 36 місяців.

Cipierre 50128 / VF / I


Купити замок Revolution - висока якість з 1926 року від CISA

Модельний ряд Revolution від CISA пропонує широкий спектр захисту для вашого приміщення. Лінійка механічних замків Revolution - це вибір тих, кому важлива надійність і застосування передових напрацювань в класичному виконання механіки.

Замки функціонально відрізняються від пропонованих конкурентами моделей в ціновому сегменті в першу чергу своєю універсальністю. Механізм Revolution на відміну від замку Mottura можна встановити на будь-яку зручну сторону дверного полотна для відкриття дверей.

Інноваційні ідеї, які застосовуються в замках Revolution дозволяють зробити блокування механіки при зломі циліндра з двох сторін. Механічний замок CISA 56785 Revolution Pro - це двосистемних рішення в одному корпусі. У моделі встановлені два механізму циліндрового типу. Плавність і легкість ходу ригелів забезпечує система Revolution. Основним замком тут виступає нижній циліндр, який оснащений запатентованою системою блокування «Pro». Замок можна встановити на двері з лівостороннім або правостороннім способом відкривання, що доповнює більшу функціональність замку ще й універсальністю.

CISA 56785 Revolution Pro

Модель CISA 56535 Revolution Pro конструктивно відрізняється від свого побратима наявністю тільки одного циліндра. В цілому, в іншому замки схожі між собою. Ціна на модель 56535 зможе приємно здивувати тих, хто хоче придбати замок з лінійки Revolution але при цьому не володіє великими фінансовими можливостями.

CISA 56535 Revolution Pro


Чому варто купити замок Mottura?

При проектуванні захисних механізмів, виробник Mottura особливу увагу приділив дрібним деталям. І завдяки напрацюванням за багато років, зумів реалізувати в своїх творіннях - захисний механізм від злому циліндра і забивання ригелів. Таким чином ускладнивши завдання хакерам замків.

Вибираючи з додаткових замків, варто розглянути модель Mottura 84525. В основі роботи механізму лежить редукторна система, яка забезпечує кращу зносостійкість конструкції. Забезпечуючи кращу механіку, дуже плавний хід ригелів при використанні ключа. Все це доповнюється дуже низьким рівнем шуму при роботі. Кількість ригелів в замку рівняється п'яти, а точок замикання - три. У замку реалізована система, що протидіє розкриттю при використанні методу вдавлення ригелів всередину конструкції.

Mottura 84525

Для справного і качественного функціонування замків від Mottura, слід провести їх правильну установку - блокаторів замку з зовнішньої сторони. Таку роботу краще довірити професіоналу.

Відмінною рисою замкових механізмів від Mottura є наявність лівих і правих типів замків для дверного полотна.

Виразний механічний замок Mottura 84995 - двоциліндровий, двох системний замковий механізм, який встановлюють на металеві вхідні двері.

Mottura 84995

Під надійним корпусом заховані - п'ять ригелів циліндричної форми, реверсивна засувка, редукторні система, захисний механізм від забивання ригелів і перелому личинки. Крім усього - збільшений термін служби циліндра. Як і всі новинки від Mottura, дана модель має низький рівень шуму при роботі. А плавність ходу ригелів вдалося досягти інженерам в ході удосконалення механізмів замку при використанні найсучасніших матеріалів і реалізації дуже сміливих ідей.

Супутні товари

Схожі статті

16.06.2020
Mottura - це італійська компанія-виробник замків і дверної фурн..
Mottura MyKey
30.08.2020
Тепер трохи зупинимося на важливих складових, а саме - на тактико-те..
CISA MyEVO (частина 2)
04.04.2021
Якщо задати питання професіоналу - якого виробника з хорошою репутац..
CISA - чому краще в порівнянні з конкурентами
06.04.2021
Сучасний тренд на металеві двері не залишає байдужим абсолютно ніког..
Види замків для металевих вхідних дверей
28.07.2021
Що привертає увагу людини, який перший раз прийшов в квартиру? Звича..
Дверні ручки як прикраса невеликої квартири
02.09.2021
Замикаючі механізми для вхідних дверей сьогодні є надійні елементи з..
Особливості установки електромеханічного замка
03.09.2021
Навісні замки - механізми, які застосовуються в більш широкій с..
Вибір навісного замка для дверей гаража або хвіртки
13.01.2022
Загальний затишок будинку складається з деталей та продуманості рече..
Дверна фурнітура - незамінне доповнення до інтер'єру в будинку

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре