Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.

Підлоговий сейф Mottura 111231

  • 0 грн.

Сейфи від італійського виробника Моттура якісно відрізняються від аналогів на ринку. Традиційну надійність механізмів та високоякісні матеріали, що використовуються при виготовленні, доповнюють сучасний дизайн та продуманість для зручного використання.
Підлоговий сейф Mottura 111231 – новинка від італійських майстрів, яка покликана забезпечити високу надійність та при цьому зберегти відмінне співвідношення ціни та якості. За таємність механізму відповідає електронний замок. Конструктивно модель оснащена чотирма ригелями, точок замикання – три. Варто відзначити сучасний дизайн корпусу, який чудово впишеться під будь-який стиль інтер'єру. Наявність сертифіката UNI EN 14450 ICIM 70R027 підтверджує високий рівень безпеки продукту. Відмінно підійде як для домашнього, так і для офісного використання.
Mottura 111231 – це розумний вибір для вимогливого покупця, якому насамперед важливі збереження вмісту, загальна якість продукту та сучасний секретний механізм. Завдяки ретельному контролю на виробництві, упевнено можна стверджувати і про довговічне використання сейфа. Гарантійний термін обслуговування встановлено виробником у 36 місяців.

Технічні характеристики
Виробник Mottura
Країна виробник Італія
Тип встановлення Вбудований
Механізм секрету Электронный
Кількість ригелів 4
Кількість точок запирання 3
Гарантійний термін 36 місяців
Внутрішні розміри Висота: 290 мм, Ширина: 410 мм, Глибина: 220 мм.
Зовнішні розміри Висота: 325 мм, Ширина: 445 мм, Глибина: 325 мм.

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендовані товари

Рекомендуємо почитати

07.04.2021
Що рухає людиною при бажанні убезпечити своє житло або робоче місце?..
Як захистити свій офіс чи квартиру від злому