Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.

Механічний замок Mottura 54795

  • 7770 грн.

Доступні варіанти

Замок Mottura 54795 є одним із найкращих продуктів компанії, в лінійці сувальдних механізмів захисту. Основною відмінністю від стандартних замків є розташування 2-х сувальдних механізмів в одному корпусі.

Верхній - 4-х оборотний механізм - основний, він здійснює замикання чотирьох ригелів діаметром 18 мм.

Нижній - 2-х оборотний, крім висування свого запірного ригеля, керує рухом спеціальної пластини (закриваючої шторки), що перешкоджає прямому доступу різного інструменту до верхнього секрету замку.

Відповідно, існує певна послідовність в експлуатації даної моделі. На початку проводиться закриття верхнього механізму, а потім блокування його роботи та закриття вхідної скважини – нижнім ключем. Для зручності користувача компанія Mottura поставляє ключі з різним кольором пластику головки ключа для цієї моделі.

Крім візуальних відмінностей від своїх конкурентів, замок Mottura 54795 оснащений додатково різними особливостями, що перешкоджають силовому (вандальному) та професійному (маніпуляційному) відкриттю або зламу замку. У корпусі цієї моделі встановлені спеціальні захисти від лицьового забивання ригелів, висвердлювання хвістовика, захист від прогину планки ригелів і т.д. Але, крім цього, головна особливість замку - це його секретність. І тут вона на висоті!

Конструктори Mottura використовували в даній моделі спеціальний "асиметричний" принцип нарізки ключа, тобто кожен зуб як з лівого так і з правого боку є індивідуальними. Це значно ускладнює роботу зловмисника щодо підбору коду замка. Внутрішні деталі механізму оцинковані, що дозволяє використання даної моделі за різних погодних умов. Всепогодність механізму дозволяє використовувати його на вуличних гаражних воротах та дверях різного побутового призначення.

Компанія Моттура надає гарантійні зобов'язання – 3 роки, хоча практика показала, що ресурс експлуатації замків цього типу становить 15-20 років.

Технічні характеристики
Виробник Mottura
Країна виробник Італія
Тип встановлення Врізний
Клас захисту 7
Механізм секрету Сувальдний - Сувальдний
Виліт ригелів 40 мм
Діаметр ригеля 18 мм
Кількість ригелів 5
Віддалення ключового отвору 63 мм
Кількість точок запирання 3
Міжосьова відстань 85 мм
Защіпка Присутня
Можливість перекодування Відсутня
Кількість ключів 10
Гарантійний термін 36 місяців
Комплектація Корпус замку, планка, комплект ключів

Написати відгук

Примітка: HTML розмітка не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре

Рекомендуємо почитати

01.04.2020
Темою сьогоднішньої ліквідації безграмотності є двері, а точніше - в..
Праві і ліві двері як відрізняти?