Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.
CISA 14010 - це ще один електрозамок в металопластикові двері або дв..

Огляд електромеханічного замку CISA 14010

CISA 14010 - це ще один електрозамок в металопластикові двері або двері, виготовлені з алюмінію або деревини, від відомого італійського виробника дверної фурнітури CISA.

Він встановлюється в дверне полотно врізним способом, характеризується простотою і підвищеною надійністю в повсякденній експлуатації, якісним виконанням складових частин і «і має в собі» кілька цікавих особливостей, на яких ми загостримо увагу трохи пізніше.

Модель 14010 може застосовуватися в побуті як складова частина домофонної системи або системи контролю доступу в офісах, державних установах, лікарнях, навчальних закладах і т.д. Так, весь корпус замку виготовлений з міцної високоякісної нержавіючої сталі з цинковим покриттям, що підвищує довговічність використання і перешкоджає впливу негативних факторів навколишнього середовища, а засувка, ролик і сам  ригель виготовлені з твердого латунного сплаву.

У свою чергу, вся видима частина замку, а саме лицьова планка і засувка також пройшли етапи оцинковки і полірування.

Такий спосіб обробки дозволяє застосування пристрою як всередині, так і зовні приміщення.


Замок врізний електромеханічний CISA 14010

Електромеханічний замок CISA 14010


Незважаючи на наявність якісних матеріалів корпусу і складових, купити електромеханічний замок CISA 14010 може дозволити собі широке коло споживачів, так як ця модель відрізняється також і доступною ціною, завдяки чому вона набула ще більшої популярності.

Особливістю цієї моделі є відсутність реверсивності, тобто для дверей з лівим або правим варіантом установки (розміщення дверних петель) існує окрема модель замку з відповідним індексом. Це слід враховувати, перед тим, як купити CISA 14010.

Основним способом для відкриття замку є подача електроживлення з номінальним значенням напруги 12В на засувку. Цікавим нюансом є той факт, що в такому випадку замковий механізм залишиться відкритим до наступного його зведення.

Коли замок знаходиться в закритому стані - відбувається спрацьовування спеціального механізму, що здійснює противовіджимне блокування. Наявність циліндрового механізму овальної форми дозволяє виробляти відкриття замку вручну, тобто, механічним способом за допомогою ключа.

Супутні товари

Схожі статті

10.03.2020
В даний час все більшу популярність отримують електромеханічні зам..
Вибір електромеханічного замку
25.08.2020
Портфоліо італійського виробника дверної і сейфової продукції, а так..
Замки серії CISA MyEVO (частина 1)

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре