Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.
В даний час на ринку представлено не надто велика кількість врізних ..

Огляд електромеханічного замку CISA 14020

В даний час на ринку представлено не надто велика кількість врізних замків, придатних і призначених для установки в алюмінієві або металопластикові двері з тонким профілем полотна. Електромеханічний замок CISA 14020 якраз з розряду таких замків і сьогодні мова піде про нього.

Замок має низку дуже цікавих особливостей, якими ми і хочемо з вами поділитися.

Врізний електрозамок CISA 14020 оснащений засувкою, яка управляється коротким, не більше 1,5с електричним імпульсом, що дозволяє з успіхом оснащувати ним СКД (системи контролю доступу), хвіртки або домофони. Для подачі живлення на електричну засувку краще будь-яких інших підходить спеціальний фірмовий бустер від однойменного виробника з характеристиками імпульсного або напруги змінного типу з номіналом в 12В.

Врезной электрозамок CISA 14020

Якщо ж планується використовувати блок живлення сторонніх виробників, то тут слід обмежити час подачі електричного імпульсу на засувку до 1с.

Відносно матеріалів виготовлення, то тут, як і завжди, компанія CISA на висоті: для виготовлення корпусу замку виробник використовував високоякісну сталь, що піддалася процесу оцинковки і полірування для підвищення коррозостійкості, а в якості матеріалів для ригеля, запірної засувки і ролика використаний латунний сплав.

Виходячи зі своїх розмірів в 244х28,5х16мм, слід враховувати, що замок не є реверсивним і існує 2 варіанти його виконання з різними індексами моделі:

  • 14020-18-1 - для дверей з правостороннім відкриттям
  • 14020-18-2 - для лівосторонніх дверей.

Електрозамок CISA 14020 цікавий також відсутністю таких звичних для багатьох засобів для відкривання, як механічна кнопка або звичайна хвірткова або дверна ручка, тобто в разі відсутності подачі напруги на засувку замок заблокується механізмом з протівовіджимними властивостями і, як наслідок, відкрити його можна лише за допомогою ключа від циліндру.


Овальний циліндр

Цилиндр овальной формы CISA 08210

Циліндр, а саме його профіль особливої овальної форми, дозволяє зробити відкриття замку механічним шляхом. В іншому ж, це ще один якісний елемент для обмеження доступу сторонніх осіб та забезпечення особистої безпеки від відомого італійського бренду CISA.

Супутні товари

Схожі статті

10.03.2020
В даний час все більшу популярність отримують електромеханічні зам..
Вибір електромеханічного замку

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре