Працюємо з 09:00 до 20:00 пн.-пт.
За запевненням виробника - італійської компанії CISA, модель 17685 п..

Огляд електромеханічного замку CISA 17685

За запевненням виробника - італійської компанії CISA, модель 17685 позиціонується як електромеханічний пристрій для установки в укріплені або броньовані металеві двері з високим ступенем захисту.

З оглядкою на матеріали, використовувані при виготовленні цього замку, а це - міцний сталевий оцинкований корпус, ригелі і реверсивна-засувка з нікельованої сталі, можна з упевненістю стверджувати, що монтаж пристрою можливий як зовні, так і всередині приміщення.

Замок електромагнітний CISA 17685 вигідно відрізняється на тлі конкурентів того ж цінового діапазону наявністю вбудованої фірмового антивандального захисту і можливістю проведення процедури зміни внутрішнього секрету механізму без його розбору або демонтажу завдяки впровадженню і використанню системи NCF (New Cambio Facile).

До речі, слід враховувати, що робити зміну секрету замка можна, при необхідності, необмежену кількість разів, і кожного разу нова комбінація секретного механізму не буде повторюваної, тобто унікальність гарантована.


Замок врізний електромеханічний з перекодуванням CISA 17685

Врезной электро замок CISA 17685 с перекодировкой

Цікавою особливістю моделі 17685 є її універсальність - електрозамок підійде для установки на двері з будь-яким типом відкривання (засувки замкового механізму можна встановити на необхідну сторону дверного полотна шляхом їх вилучення і перестановки).

За основу в даному пристрої застосований врізний шестисувальдний механізм з чотирма циліндричної форми засувами і засувкою, яка входить в бічну стійку рами.

Цей механізм вирізняється наявністю в ньому 6 ступенів секретності і для його закриття слід провести 4 повних обороту ключа.

Подача електроживлення стандартна для замків такого типу - струм зі споживанням до 3А і змінною напругою в 12В.

Замикання замку здійснюється в трьох напрямках, і, при виникненні необхідності, існує можливість підключення додаткових вертикальних тяг, що зміцнюють конструкцію в цілому.

Що ж стосовно звичайного механічного управління засувкою, то воно може бути за допомогою дверної ручки з квадратом в 8мм. Купити електромеханічний замок CISA 17685 в Києві не складе ніяких труднощів як в магазинах, що спеціалізуються на продажі дверної фурнітури, так і онлайн, не виходячи з дому чи офісу.

Супутні товари

Схожі статті

10.03.2020
В даний час все більшу популярність отримують електромеханічні зам..
Вибір електромеханічного замку

Написати відгук

Увага: HTML не підтримується! Використовуйте звичайний текст.
    Погано           Добре